Medikidz

MSguiden- Forklar MS til børn  Medikidz tegneserie
Lev med MS Diverse

Undervisningstegneserien, Medikidz, findes både som trykt hæfte, på nettet og som tegnefilm. Den trykte udgave kan hentes gratis på MS-klinikkerne.

Medikidz er en tegneserie om et superhelte-eventyr, som på en sjov og pædagogisk måde forklarer børn og unge om MS. Fra ca. seksårsalderen kan Medikidz læses højt for barnet, så I kan tale om historien sammen.
Hver dag er der nye mennesker, der får at vide, at de har diagnosen MS – en sygdom, de fleste raske mennesker ikke ved ret meget om.

Da MS typisk viser sig i 20-40 års alderen, vil mange af de nydiagnosticerede være forældre til børn eller unge. Derfor har et team med sundhedsfagligt afsæt udviklet Medikidz-tegneserierne.
Målet med Medikidz er at hjælpe børn og unge med at forstå MS på en spændende, gradvis og let måde, ved at blande sjov med fakta.
Tegneserien er skrevet af læger og redigeret af specialister. Derfor lægges der ikke skjul på, at MS også kan være en alvorlig sygdom – men informationerne i bogen er tilrettelagt, så de også kan hjælpe børn med at komme overens med deres forældres MS-sygdom.

 

MSguiden Medikidz tegne ser til børn, forstår hvad MS er
Tegneserien udleveres gratis på alle MS-Klinikker og findes nu også i en digital udgave, der kan hentes her.

Medikidz

 


 


Maj 2019