Spirit

MSguiden - SPIRIT online-støtteprogram for MS-patienter
Lev med MS Diverse

Lær at håndtere negative tanker og få bedre mental livskvalitet med Spirit – et online selvhjælpsprogram til dig, der har MS inde på livet hver dag

Spirit er et selvhjælpsprogram, der er udviklet for at støtte mennesker med MS til at få en bedre livskvalitet, rent mentalt. Programmet er udviklet af norske psykologer i samarbejde med relevante sundhedspersoner. Det er gratis at bruge og har ingen reklamer.

Målet med Spirit-programmet er at give brugerne hjælp og støtte til at lære at bearbejde og håndtere de negative tanker og følelser, der let kan overvælde en, når man lever med en kronisk sygdom som sclerose. Det er selvfølgelig helt naturligt at bekymre sig om fremtiden og være frustreret over MS, men hvis de negative følelser og tanker får overtaget, så bliver din samlede livskvalitet påvirket.

Hver mandag og torsdag, i syv uger, modtager du en mail med ugens øvelse – hele forløbet foregår via nettet. På den måde er det let at gennemføre de enkelte øvelser, når det passer ind i hverdagen.

Selvom støtteprogrammet er udviklet til patienter kan pårørende til MS-ramte også tilmelde sig og have glæde af Spirit.

Læs mere om Spirit og tilmeld dig via linket her

Oktober 2020