MSguiden.dk som podcast

Smartphone med MSguidens podcast
Lev med MS Diverse

Lyt til MSguiden.dk som podcast, mens du eventuelt laver noget andet. Artiklerne på MSguiden.dk er nu tilgængelige som podcasts via iTunes, Spotify og SoundCloud, eller direkte på websitet/hjemmesiden.

På MSguiden.dk har vi mere end 100 artikler, der handler om de fleste aspekter ved at leve med MS – både som patient og som pårørende til en MS-ramt.

Da artiklerne på MSguiden.dk har en gennemsnitlig læsetid på ca. 5 minutter, har vi samlet alle artikler i hvert kapitel til én podcast-episode, så det er nemmere for dig at finde og lytte til ét emne ad gangen. På den måde får du i podcast-episoden, 'Let hverdagen', både indledningen til kapitlet og de fire artikler (Gør hverdagen lettere, Planlæg din energi, MS på smartphone og Bilkørsel) samlet i én episode. 

Udover at samle alle artikler i et kapitel til én podcast-episode for at gøre lytteoplevelsen så optimal og flydende som muligt, har vi også valgt ikke at læse hyperlinks op, ligesom vi heller ikke beskriver eventuelle illustrationer i podcast-episoderne. Du kan lytte til podcast-episoderne direkte her fra MSguiden.dk (find afspilleren nederst i artiklerne), derudover finder du også MSguiden.dk som podcast på Apple’s Podcast-app (iOS), Spotify og SoundCloud-tjenesterne.

God lyttelyst!

Oktober 2020