MSguiden.dk som podcast

Smartphone med MSguidens podcast

 Lev med MS · Diverse

Lyt til MSguiden.dk som podcast, mens du eventuelt laver noget andet. Artiklerne på MSguiden.dk er nu tilgængelige som podcasts via iTunes, Spotify og SoundCloud, eller direkte på websitet/hjemmesiden.

På MSguiden.dk har vi mere end 100 artikler, der handler om de fleste aspekter ved at leve med MS – både som patient og som pårørende til en MS-ramt.

Da artiklerne på MSguiden.dk har en gennemsnitlig læsetid på ca. 5 minutter, har vi samlet alle artikler i hvert kapitel til én podcast-episode, så det er nemmere for dig at finde og lytte til ét emne ad gangen. På den måde får du i podcast-episoden, 'Let hverdagen', både indledningen til kapitlet og de fire artikler (Gør hverdagen lettere, Planlæg din energi, MS på smartphone og Bilkørsel) samlet i én episode. 

Udover at samle alle artikler i et kapitel til én podcast-episode for at gøre lytteoplevelsen så optimal og flydende som muligt, har vi også valgt ikke at læse hyperlinks op, ligesom vi heller ikke beskriver eventuelle illustrationer i podcast-episoderne. Du kan lytte til podcast-episoderne direkte her fra MSguiden.dk (find afspilleren nederst i artiklerne), derudover finder du også MSguiden.dk som podcast på Apple’s Podcast-app (iOS), Spotify og SoundCloud-tjenesterne.

God lyttelyst!

Oktober 2020

Relaterede


Familieliv

Let hverdagen

MS for pårørende