På rejsemålet med MS

På rejsemålet med MS

Når man endelig er fremme på sin destination, er der også et par ting, der kan gøre opholdet mere behageligt. Her har vi samlet de bedste råd.

Undersøg adgangsforhold
Alt efter om man er fysisk påvirket af MS og hvordan, man er påvirket, kan det være en fordel at undersøge adgangsforhold og eventuelle hjælpemidler på forhånd. Mange museer, seværdigheder og restauranter skriver om adgangsforhold for gangbesværede på deres hjemmeside, og ellers er der som regel god hjælp at hente i hotellets reception, hvis man vil finde fx en restaurant, hvor der er adgang for gangbesværede.

Hent app'en
Flere og flere destinationer tilbyder også apps til din smartphone, der både fortæller om destinationens seværdigheder, restauranter og natteliv. Tit tilbyder apps’ene også råd og vejledning om adgangsforhold. Især apps, der er udgivet af de lokale myndigheder, kan være gode at konsultere, hvis man vil undersøge adgangsforhold ved seværdigheder, i offentlig transport eller på restauranter.

Nyd turen!

Sidst, men ikke mindst: Nyd turen! MSguiden - MS og ferieRejser er en skøn måde at bryde hverdagens rutiner og komme ned i gear. Nyd at være sammen som familie og som par – med tid til hinanden – og mulighed for forkælelse. Rejser giver ny energi og overskud på nærværskontoen.
God tur.

Oktober 2020