På rejsemålet med MS

På rejsemålet med MS

Når man endelig er fremme på sin destination, er der også et par ting, der kan gøre opholdet mere behageligt. Her har vi samlet de bedste råd.

Undersøg adgangsforhold
Alt efter om man er fysisk påvirket af MS og hvordan, man er påvirket, kan det være en fordel at undersøge adgangsforhold og eventuelle hjælpemidler på forhånd. Mange museer, seværdigheder og restauranter skriver om adgangsforhold for gangbesværede på deres hjemmeside, og ellers er der som regel god hjælp at hente i hotellets reception, hvis man vil finde fx en restaurant, hvor der er adgang for gangbesværede.

Hent app'en
Flere og flere destinationer tilbyder også apps til din smartphone, der både fortæller om destinationens seværdigheder, restauranter og natteliv. Tit tilbyder apps’ene også råd og vejledning om adgangsforhold. Især apps, der er udgivet af de lokale myndigheder, kan være gode at konsultere, hvis man vil undersøge adgangsforhold ved seværdigheder, i offentlig transport eller på restauranter.

Nyd turen!

MSguiden - MS og ferie

Sidst, men ikke mindst: Nyd turen! Rejser er en skøn måde at bryde hverdagens rutiner og komme ned i gear. Nyd at være sammen som familie og som par – med tid til hinanden – og mulighed for forkælelse. Rejser giver ny energi og overskud på nærværskontoen.

God tur.

Oktober 2020

Anbefalede artikler


Fatigue - sclerosetræthed

Fatigue - sclerosetræthed

Fatigue, eller sclerosetræthed som symptomet også kaldes, kan bedst beskrives som en altovervældende træthedsfornemmelse, man bare ikke kan ryste af...

MSguiden - Planlæg din energi

Planlæg din energi

Læs mere om, hvordan du finder en balance i din hverdag, så du har energi til de ting, der er vigtige, og som gør dig glad.

MSguiden - Sammen er vi stærkere

Sammen er vi stærkere

Sammen er vi stærkere handler om at være pårørende til en MS-ramt. Her kan du læse om rollen som pårørende, om usynlige symptomer og om at håndtere de...