Om MS


Sclerosehospitalerne i Danmark

MSguiden - Sclerosehospitalerne i Danmark

Scleroseforeningen driver to sclerosehospitaler i Danmark, et i Haslev på Sjælland og et i Ry i Midtjylland. Læs mere her.
Sclerosehospitalerne i Ry og i Haslev tilbyder specialiseret rehabiliterings- og behandlingsforløb, der er tilrettelagt med udgangspunkt i den enkeltes behov og situation. Sclerosehospitalerne tilbyder både mere generelle forløb og temaforløb med specifikt fokus på fx Energi i hverdagen, Kognition, Mental robusthed og Fysisk aktivitet og træning. 

Hvis man er interesseret i et forløb på et af sclerosehospitalerne, er det en god idé at tale med sin neurolog om, hvilket forløb der er mest relevant. Det er også neurologen eller din egen læge, der skriver henvisningen til ophold på sclerosehospitalerne.

Læs mere om sclerosehospitalerne her

Anbefalede artikler


Livskvalitet og sclerose

Livskvalitet og sclerose

5. september 2022

Hvis du oplever, at dine MS-symptomer nedsætter din generelle livskvalitet, kan der være hjælp at hente – men det kræver, at du fortæller personalet...

Sandhed eller udfordring?

Sandhed eller udfordring?

3. september 2022

Spil en omgang 'Truth or Dare' for at udfordre dig selv og dit liv med MS.

MSguiden - Rehabilitering

Rehabilitering

Rehabilitering er en vigtig del af hverdagen, når man har MS. Læs mere om de enkelte specialister og om, hvordan de kan hjælpe dig.